• 1

WHE HAVE GOT THEM

WHE HAVE GOT THEM

Sens TT

 

Daar is hij weer even een update was lang niet altijd makkelijk om iets over je zelf te schrijven als je nog niet eens bij de eerste 5 van ACG verband zit.

Al vele malen bij de eerste 20 te hebben gezeten in afdeling verband op eendaagse NPO vluchten of in de Sector. Is het dan eindelijk gelukt een 9de Teletekst met " Archille "de 2009-4213647 het is een doffer van vaste waarde op ons hok. Dit jaar kregen vaak andere duiven de voorkeur om bij de bovenste 2 te staan maar tot 2013 stond hij er vaak. Het is geen mooi doffer in de hand en het verenpak ook niet echt maar als hij dan als 5 jarige alle jonkies de baas kan zijn en als een van de eerste oudjes zich meld van de afdeling geeft dat toch een heel goed gevoel dat hij het nog steeds kan. En dat blijkt wel door dit overzicht:

9e TT Sens 2013

tegen 5594 duiven

Beste Jong '09 op hok.

Beste Jaarling 0413 '10

3de DFK 2011 '0413

4e As duif ACG 5 '11

13e Asduif ACG 5 '12

 Vandaag 7 de mand in voor St Vincent wat voor ons een afstand heeft van 1141,708166 km en maar afwachten. Ja ik ga vandaag naar Emmeloord was het stoute jongetje van de klas en had de schoolplein regels overtreden. Toch blijf ik het raar vinden dat een ieder die lid is van een vereniging overal kan inkorven waar hij wil op Nationale vluchten. Maar zodra je eigen vereniging een Nationaal inkorfcentrum is je daar heen moet. En als je het niet leuk er meer vindt je er moet blijven. De basis is dat je het gezellig en plezierig moet vinden met wat je doet. En als dat door factoren van buitenaf of intern je wordt ontnomen moet je nog. Zelf een mooi brief van de secretaris van de afdeling gehad, maar de reactie zal zijn door wat de afdeling heeft gecreëerd en ook ruimte voor elk in de afdeling moet zijn. ”Het muisje krijgt nog een staartje”  Genoeg hier over, alle bedankt voor de vele en leuke reacties via de mail of Facebook en via de telefoon of persoonlijk. We gaan ons klaar maken voor nog een mooi seizoen en zoals het nu lijkt krijgen de duiven het voordeel van de wind op de staart wat misschien goed is voor het zelfvertrouwen van duiven zodat ze het misschien iets makkelijker krijgen. Maar1141 kilometer blijft een eind en  ik zit dan ook altijd met grote bewondering en waardering voor de duiven op ze te wachten. En wie weet krijgen we nog eens dit jaar dat kippen vel moment van aankomst als je weet dat er op de korte afstand nog niks is. 

Copyright © 2012 Coen & Joost Brugman All Rights Reserved.Karim Pastoor